Monday, October 19, 2015

Snorkelling Di Pulau Manukan

Sampai2 pulau Manukan, lepas register log book ha terus la g cr port menyelam... Suka pulau2 kat Sabah ni, pasir putih halus je...


Adik mmg kategori tak takot air.. die lagi galak kalau nampak air so mmg kene monitor lebih skit. Lagi satu, selalunya air laut kat pulau2 gini tak masin tau. Kalau kat PD tu masin berdesing, saya dah try  kat Mabul, Phuket, Krabi, Sipadan, Perhentian, Redang air laut die tak masin dan tak melekit2.


Gambar2 dalam air ni seme dr SJ400 tak bawa SLR pun sbb payah nak usung.


Sbbkan ada anak, kene la gilir2 snorkelling dalam laut. Dlu masa g Krabi, g Perhentian Redang berdua, seronok la berdua duaan menyelam, skang selam la bergilir2 hahaha. Sorang kene dok darat jaga  anak.


Kemain ha posing peace2 bagai..




Cer teka mana Rayyan?
Si abang penakot skit so main air di tepian aje, takmo nya bila kita ajak berendam gini. Dia takot ombak hahaha bila ombak datang kejar die mulalah die kalut nak lari naik g darat.



Gambar2 fish yg dapat snap masa menyelam...



Cantek2 fish & batu karang tapi mmg tak leh celen Mabul ngn Sipadan.

















3 comments :

  1. bestnyeeeeeeee...
    rase nk pinjam je camera ni, kihkihhh

    ReplyDelete
  2. wah bestnya snokerling dengan anak-anak. berani yang yang girl ni :)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails