Wednesday, November 4, 2015

Menang voucer shopping sogo worth RM960

Ni ritu kita masuk contest online hantar gambar "what does Malaysia mean to you" .. Kita pn lupa hantar gambar apa, rasa kita antar gambar pemandangan sekitar Mabul  . Pastu macam biasa la slogan goreng2 skit hahaha.. Mmg kita pn dah lupa ada masuk contest ni. Tetibe dapat email bitau kita salah sorang pemenang, ada 3 je pemenang. Mmg tak mengharap nk menang sbb sikit sgt pemenangnya. So hantar dan lupa tak sangka lak menang.

Bila dah dapat email tu, puas la godek balik contest apa sbb nk tgk menang apa. Skali tgk rupanya bocer shopping Sogo RM 960 wwowwwwwww.. Sukanya kita...



So ritu masa lunch ari jumaat free, kita cepat la gi naik LRT g sogo jap nk redeem adiah.... dapat la voucher pelbagai nilai. Yg lagi best expired bocer ni tahun depan bulan September. So kita decide nk simpan je bocer ni and guna utk sopim baju raya anak2 kat Sogo tahun depan hehehe..

Zaman eknomi segala mak nenek mahai ni mmg kene plan memolek la belanja kewangan rumahtangga, dapat adiah bocer sopim gini mmg syukur sangat rasa, dapat la ringankan beban kewangan ye dak.

Tp bukan seme bocer ni kita bolot sorang, kongsi ngan adik2 ngn mak bgi deme sket. deme selalu tolong saya time sesak2... So kongsi2 la.... hehe belen tu simpan tok baju raya anak2.. Syukur alhamdulillah rezeki allah. Semoga ada rezeki yg lebih baik utk keluarga kami...



5 comments :

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails