Thursday, January 28, 2016

Kita dapat baby Gurl baru

Weee bulan ni meriah ngan baby.. Ramai sgt kekawan dapat baby baru.. Biras kita bersalin dapat baby gurl, so bertambah la cucu belah hasben..

And yg latest last week, adik ipaq kita yg kawen ngn adik kita tahun lepas bersalin gak dapat baby gurl jugak.. So ini cucu ke3 dalam family saya. Rayyan masih memegang takhta cucu lelaki tunggal kehkehkeh..

Actually adik ipaq admitted awal. Khamis dah masuk wad sbb sugar high mak kata. Pastu doc induce, 3x induce wuwuwuwuw.. Org kata induce ni sakit, kita mmg tak pernah ada pengalaman induce ni.Jumaat induce 1x, Sabtu induce 2x. sabtu tu masa kita g HUKM ngan mak, adik ipaq dah selamat masuk labor room kol 230 ptg. so takleh tgk pun. Sudahnya kami balik je...

Malam tu, adik wasap kabo dah selamat bersalin kol 1140 malam.. Baby gurl... Hihi ala tomei tomei.. Geram kita nengok baby ni. Kononnya ahad nk g tgk la, tapi ada kenduri tunang sil so tak dapat g tgk. Isnin tu baby ngn mak dah discaj terus balik kampung, pantang kat sana. So sy tak dapat lagi jumpa baby... Nnt la cuti raya cina g ziarah baby kat kampung hehhee



Omey angat baby ni geram maklong tgk gambo...Atas tu gamba masa baru keluar , nyenyak ha tido.. Bawah gambar hari kedua. Dah buka mata tapi sepet hihihihi...
Putih melepak mak kata, ikot ayah die la kot. Adik lelaki sy masa kecik macam cino putihnya.....


3 comments :

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails