Thursday, September 18, 2014

Dating di Nu Sentral


Ni kisah lat Friday.. Kisahnya nak jumpa ngan geng blogger kacik Dayu nk bg beg pam stylo mama.. punya la berzaman nk bg beg ni dr masa dayu nk bersalin, tgh pantang sampai la Elma dah 3 bulan kot hahaha.. Nak pos tp tak terpos pos... Tau aje la aku ni kan, terhegeh2 nk g pejabat pos...

Lastly decide nk dating lunch kat NuSentral je.. Masa ni Reen Chan pun join jugak, ni je la masa nak bersosial ngn teman2... Kalau wiken,  mostly masa utk famili dan anak2....

Aku sampai dulu sbb naik LRT je kan, kejap je pun dr Kerinci tu ha... Dayu ngn Reen naik Komuter.. Komuter ni mmg al maklum lah slow and steady die.. So diaorg lambat sket, sementara tunggu diaorg sampai aku jejalan Parkson nk cr ramekin kononnya tapi tak jumpa pun huhuhu... 

Dayu dah sampai ktorg jumpa kat H&M then terus jumpa Reen pastud ecide nk makan kat Manhattan Fish Market...

Masa order perot tgh lapar, mmg tak agak2 order.. 

seronok makanan dah sampai hihi
dayu dan maknan berpisah tiada



Bergambo dgn reen...ni second time jmpa reen tapi macam dah lama kenal je.. 1st time jmpa masa open house rumah N tapi tak sempat sembang, ha arini sembang puas2 hahahha... Best dengar reen gelak...



apa punya memek muka aku amek gambo pun tak tau la labu....
ni molek sket gambonya



Aku order set lunch ni, sedak jugak.. Ikan salmon ke dowry ntah dengan sambal.. Pedas2 gitu... Licin sekuali.... dap dap dap...


Ni baru starter ok hahahhaha... 
Puas la kami makan pastu chitchat sampai kol 2 baru la memasing balik ke ofis utk menjalankan tugas... Next time boleh set lunch date gini lagi, sonok sembang gini... Selalu jumpa riuh ngn anak2 je.. Hihihi..


3 comments :

  1. Sedapnya nmpk food tu..sakan uols lepak mkn ye..

    ReplyDelete
  2. seronoknyaaa gather2 dengan mama yg bf sama2:):)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails