Monday, February 16, 2015

roti daging bercheese bakar


Pertama kali buat.. Sedap!

Kalau ada belen roti yg tak tau nk masak apa, dah nak expired bt la roti daging lapis bercheese ni mmg cepat je setel.

Resipi mudah je, ala2 lasagna cuma takde white soso, isi daging tu tumis sampai kering macam bt kuah bolognese... Pastu layerkan roti cheese dan isi daging. :Last skali tabur la cheese parut kt atas atau bayang goreng ke ikot citarasa...

Buat satu bekas utk breakfast je trs licin.. hehe hasben siap tapau bawa bekal g opis...


6 comments :

  1. hohooo... terbaikkk la jue... aku pun tgh terfikir2 ni roti lebih aku buat bento zara tu apela nak buat kan... tq bg idea...

    ReplyDelete
  2. ok patutla aku wat aritu kering jerk...tak layer kan cheese kat belah dalam..aku letak kat atas je cheese nya

    ReplyDelete
  3. kak, bgi la resepi nye. sy ni klo xde resepi x dpt bygkan nak wat ikut turutan camne. hihih. byk ni roti nk xpired

    ReplyDelete
  4. MasyaAllah.. terliur kott.. nyum2

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails