Wednesday, August 12, 2015

Menang dr Krispy Creme

Ritu menang contest share and win kat FB Krispy Creme so kita dapat redeem 2 box of donut ni... kebetulan g Midval masa lunch terus la kita redeem sebelum expired.
Dapat sato dozen donut. Kita tak pernah makan donut Krispy Creme ni sbb tgk macam maneh je... Tapi rupanya sedap jugak....


Banyak sangat so agih2kan ke opismate sorang sket.. Kita bwa balik rumah 6 ketol je hihihi, ckup la tu... Bape byk sgt pun leh makan donut maneh2 gini..


1 comment :

  1. Assalam jue,
    kalo la satu opis boleh meras sama yer dop he3

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails