Wednesday, January 6, 2010

I'm officially a wife now

Salam..

Syukur alhamdulillah, saya kini telah bergelar seorang isteri... Segala update tentang hari bahagia tersebut akan dilakukan kemudian.. Skang nie kat rumah baru kami belum masuk Internet lagi, nak update di ofis, bizi sangat, keje banyak, tunggu la Streamyx sampai di rumahku... So just preview beberapa shoot yg telah diupload oleh fotographer kami Shag & Aril di website mereka kamerkahwin.com .....
Ni time outdoor, outdoor hujan renyai2... tak banyak la tempat leh round, kalau tak plan nak bt kat Dataran ngan Mahkamah tu... Hohoho, giler nostalgia...
Bersanding di atas pelamin impianku...... Hijau putih! Nice color for me...
I liokeeee this picca a lot... Cam dalam penjara cinta.. Giler sempoi shoot nie, masa ni ngah tunggu drebar mai amek...
Picca ni aku rasa cam poster Nur Kasih hahahaha.. Nice sangat..... Macam season gitew....

Gambar ni tak perlu cakap la, betapa gembiranya dapat kawen hahahaa......

Gambar ni sume dari photog yg kami hired.. Cantekkan? Siyes memang cantek la bagi aku gambar depa amek... Aku sangatlah berpuas hati .. Keje ngan depa nie pun sangat senang, depa sangat sporting, layan je kepala weng aku ngan hubby... Memang boleh buat geng la, memang tak segan langsung nak pose depan depa nie hahahaa... So sesape yang nak kawen, leh la hire depa nie pakej sangat berpatutan bagi aku plus korang dapat 2 org photog yg cover majlis korang... Memang OK sangat lah bagi aku....

Tak sabar nak tunggu album siap sepenuhnya, lagi sebulan... Shag & Aril, buat cantek2 tau storybook I! Hehehehe...

Banayk lagi gambar aku kat website depa, gi la jenguk... Shag & Aril kamerakahwen <----- klik je sini... pastu leh add depa kat pesbuk tak pun YM sajork!

9 comments :

  1. congrates jue...
    moga dpt anak2 yg berjasa dan berilmu...

    jue,mawar punye blog ape ek?lama x dgr cter psl die...

    ReplyDelete
  2. tahniah yek cik julie n adli hehehe

    ReplyDelete
  3. fuhh cantek giler gambo rs nk kawen lg skali pastu amik gambo cam gini eheheh

    ReplyDelete
  4. congratz mrs adli...cantek sume pics ni...ley N survey...

    ReplyDelete
  5. vah vah vah.. tahniahnyerr cek puann tewww..

    ReplyDelete
  6. omg.
    dah kawen dah julia?
    punyala lama tak masuk sini
    sorry ye tak update dengan your news.
    apa pon, semoga berbahagia hingga ke anak cucu.. seronok nya tengok geng2 kawen..
    *nak jugak!!

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails