Wednesday, December 23, 2009

My hantaran


My hantaran kahwin is done.. Total semua 11 dulang, yang tak siap lagi cuma sireh junjung, yang tu kene tunggu a nite before la kot baru buat, buat skang layu longlai segala tok nenek daun sireh dan bunga... Sireh junjung nie I plan nak buat yang modern sket, sirehnye sket bunga segar yang banyak hehehe maklumlah sireh kan cam payah nak carik... Mano la acik nak sireh kat tengah bandaraya nie, kalau ada pun kat Pasar Chow Kit.. Tapi I dah serik nak gi sana, ingat tak kejadian pengsan di pasar Chow Kit dulu? Masa sebok nk bt hantaran tunang, ada entry tu, tapi malas la I nak godek carik since nie pun update secara ekspress hehehe keje banyak lagik nie... Gara-gara carik sireh I pengsan di tengah pasar Chow Kit, maluuuuuuuuuu!!!!! KUANG KUANG KUANG...


Thats pic just a sneak preview of my hantaran, the real pic will be reveal after the day la kan.. Tak syiokkk la reveal skang..... For your info hantaran tu buat sendiri ok, sebab tu lah I amek cuti 2 weeks before wedding sebab nak menggentel segala riben dan bunga tok hantaran... Hohohoho~~ seb bek sempat siap... LEGA!

6 comments :

  1. temanya hijau ekh?? tak sabar plak nak tunggu gambar yang seterusnya. ;)

    ReplyDelete
  2. ni la hantaran yg bakal ktorg kerjakan esp tang makanan la heheh...

    ReplyDelete
  3. wahh..ko buat sndiri ek..cantik giler!! colour ijo aku suka. nak wish slmt pengantin baru utk ko. jaga kesihatan sblm kawen ni taww!

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails