Wednesday, February 17, 2010

Hantaran lelaki tok pihak perempuan

Salam..

Seperti yang dijanjikan, skang entri hantaran pihak lelaki untok pihak perempuan... Tema adalah fresh yellow roses.. Aku sangat suka hantaran nie, cantek sangat.. Yang buatnye my bestie Nadiya, thanks a lot.. You're art work are such awesome.....

Jangan ditanya hantaran kami bape dulang balas bape dulang, actuallynye 9 balas 11 dulang tapi akhir jadi berdulang-dulang sebab tambahan dari sedara mara, maka tema pun lari hahaha.. Bantai la, orang dah bagi, kiter terima je la kan.. Kang kalau tak letak kecik ati plak, well.... Inilah one of cabaran hari kawen, banyak hati nak jaga.. Kekadang kiter nak yg perfect gini gini tapi at last kene mengalah pada situation.. Let it be jer la, as long sume orang happy and the reception goes well....

Barisan hantaran bertema kuning.. Sangat cantek, walaupun before this aku bukan suka sangat warna kuning.. Hohohoho



Cupcakes jugak warna kuning.. Yang nie pun disponsor oleh Nadiya... hehehe banyak betol Nad ni sponsor aku....


Set mandian, Mark and Spencer.. Ada lotion, milk bath, moisturizer and ape tah lagi....


Make up set from Estee Lauder, yang ni aku beli yang Blockbuster collection tu, siap dapat make up bag yang cantek gilos kaler merah.... Blockbuster set nie memang akan kuar every year bulan 10 gitu lah, tapi kene beli perfume Estee Lauder above RM300 baru eligible beli set nie yang harga RM1500++ dengan harga RM230 saja... Memang berbaloi-baloi la.. Ada eyeshadow 15 color, lipstik 4 color, eyeliner 4 color, blusher 3 color, all the brushes.. Banyak lagi, just google if nak tau the set...


Yang ni candies... cute sangat, tapi memang senang nak kene cilok la... Aku toleh je paler tengok dah ilang secawan hahaha.. Tangan sape la yg pantas tu..


Jam tangan yang besaq punye... Huhuhu MIL aku tanya ni jam lelaki ke pompuan hahaha sebab saiz jam aku lagi besar dari Encit Lee punye, kompius sudah... Seb bek aku punya ada diamond2, lip lap lip lap sket.. Tapi skang, jam lelaki pun ada diamond gak la.. Hurmm??


Kasut high heel, yang 3 inci wakaka.. Konon nak nampak cun la pakai tinggi tinggi tapi till now baru sekali je aku pakai.. Huhuhu.. Tunggu la hujung tahun nie baru pakai balik..


handbag and wallet or should I call it clutch?
Pinky hocay... Gasak la, memula mak aku terkejut giler tengok hahaha dah takde kaler lain ke, terang sangat.. I dont care, I loike it a lot... Aku dah pakai banyak kali pun.. Nice je aku rasa.. Trend nowadays, people dont care so much on the matching colors or not, as long tak nampak obviously pelik, nice je...


The wallet or clutch??


Set perfume.. yang ni dihadiahkan oleh my friend Harizah, thats why la ado 2 perfume.. satu orang hadiah, satu yang dok beli sebab nak beli amke up set nun..

Itu la die.. Pasni nak entri pasal bilek tido ngan batal air semayang lak eh...

En entri ni langsung takde niat menunjuk ke apa, ni sebagai panduan sesape blogger yang nak kawen huhuhu.. Leh la wat hantaran tema yellowish gini, tak pun hijau putih cam entri sebelum nie...

1 comment:

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails