Tuesday, July 5, 2011

Tak sempat nak hapdet belog

Actually banyak nak update nie, tapi tidak kesempatan..
LEpas je gi event Disney Junior ritu terus rush ke Penang, ad akeje kat sana..
So singgah la umah MIL..
Malam tadi sampai sini, terus masuk opis sebab nak settlekan keje tertangguh...

Besok mau gi honeymoonnn uolsss...
Hehehhee... Tak sabar tak sabar..
Dah la balik cuti dapat emel menang GRAND PRIZE contest online nie..
Wah berbunga2 betol hati aku....

HADIAH die apa? Nanti balik oliday akan update yooo!!!
Sementara hanimuunnn ni belog ku sunyi sepi aje la, maybe just update simple2 from Tab aje la kot!!!!

Nak spend masa ngan family la....
So take care uolsss!!!!


6 comments :

  1. Mma zharfan dh buat review fsl disney event tu :)

    ReplyDelete
  2. wah! busy tui dia..

    julee..dek disebbkn kita tak dpt bersua muka lagi...hadiah tu deqlis pos yer..nanti dlm next week atau sabtu nie g pos...yg lain semua dah settle deqlis pos..tinggal julee jer...sabor erkk.. lambat sikit sampai..

    julee opis kat mana? rumah kat mana? mana tau deqlis lalu ke..leh anto by hand je:) hehe

    ReplyDelete
  3. @Peri PiA

    kite tak sempat la pia... next week baru nak bt

    ReplyDelete
  4. @lily lotus

    hehe sekali sekala kak.. bawa anak

    ReplyDelete
  5. @deqlis

    deqlis nanti kite sms k.. heheh sedey tak pat jumpe deqliss

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails