Tuesday, April 16, 2013

Dinner Seafood @Bagan Lalang

Ha tengok apa suami saya tengah buat? Hahha Rayyan dok kelebet setiap inci bili, habes jatuh frame gamba.. Tak pasal je kene betolkan balik...... Gini la gaya anak lelaki, lasaknye beza ngan anak pompuan kan....


Kami sebelum kuar g makan... Alang2 dah kat sini, memang plan nak makn seafood la kan... Gems betol saya waktu ni, waktu ni berat naik mendadak.. Rupanya tanda2 nak peknen.. Hahaha


Gamba kami sekeluarga, bukan nak dok diam si baju biru tu.. Nak berlari ke sana sini.. Maklumlah bilik besar...


Kami pilih kedai depan GPT tu, kene naik kete gak la.. Tapi area pantai Bagan Lalang jugak.. Ada banyak kedai, tapi sbb ktorg kuar pas magrib..  Seme kedai full... so ktorg masuk je kedai mana yang penuh tu.. Memang no  choice la..

Tunggu order dekat sejam gak la tapi naseb bek sedapppppp....


Menu yg dipilih, siakap 3 rasa, tomyam, kailan ikan masin, telor dadar ngan kerang rebus.. Seme sedap.... Nama kedai tak ingat, tapi betol2 tepi simpang jalan...


Dinner kami ditaja oleh Nad dan suami.. alhamdulillah, terima kasih sahabat...


Pas makan, apa lagi... balik bilik zassss.. Bancuh kopi lepak depan balkoni lagi hahhahhaha...
Takde apa nak buat pun kat sini kan... So kita beristirehat la puas2...

1 comment :

  1. bagan lalang tak pnh mengecewakan
    kalau bab seafood la..

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails