Thursday, February 6, 2014

celebrate 4th wedding annibeseri

Cete dah basi sangat ni hahhaha.. 25 Dec 2013 tahun lepas mark usia perkahwinan kami 4 tahun. 
4 years with 2kiddos, not that bad huh ? 
Macam biasa, no fancy celebration. Cadangnya konon kali ni nk g holiday tapi dengan baby ni rs susah plak sbb kecik lagi risau nak bawa tido hotel... So sebagai penggantinya, pepagi hb bawa gi MV shopping ngeeeee.. Apa hasil shopping sebagai hadiah kali ni? Biarlah rahsia muehehehehe... 

Lepas habes shopping, Rayyan ajak makan chicken rice shop.. Nak makan nasi ayam katanya, aish ni pengaruh iklan la ni.. Kemain nak makan nasi ayam chicken rice shop, mama suka nasi ayam RM5 tu je rayyan, sodap menjilat jari hahahha....


Papa macam biasa la mesti nak penuhi kehendak anak, daripada konon nak makan Tony Romas terus divert ke CRS, kononnya kesian ke anak.. Hurm dah die nak banje, kita follow aje la... Lagipun kesian gak rayyan, stp kali kuar iklan CRS sebok ajak makan....


Budak yg rikest nak makan CRS.. Sepinggan ok die makan.. Skang rayyan memang dah makan portion besar, kalau makan luar kene order lain tok dia tak boleh nak share... Tapi tengok la menu apa, sbb rayyan tak makan pedas.. Pedas skit pun die takmo, kang tak habes2 terjelir lidah... Ikot sape ntah la x makan pedas ni...


Mama ngan sumayyah.. Heheh Sumayyah behave je cuma makan kene gilir2 la, ktorg tak bawa stroller so baring kan die kat sofa je....


Camwhore ngan anak2... Masa ni papanye gi anto barang dalam kete, malas nak jinjit bebanyak plastik.. Sementara tunggu tu kami kemhore la 3 orang...

Apa pun, hepi annibeseri kepada suami.. Semoga rumah tangga yg dibina penuh rasa cinta tanpa putus... Semoga kita sesama membina keluarga yg sakinah mawaddah... Amin!
Love you and our kiddos endlessly....


3 comments :

  1. Semoga berkekalan...happy 4th anni!!

    ReplyDelete
  2. CRS lagi sedap..kam pun suka sgt ngan ayam dia :)

    ReplyDelete
  3. alaa comelnya 3 beranak camwhore :)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails