Tuesday, August 19, 2014

Beraya dengan kekawang Blogger pulak

Hari sabtu lepas kita beraya dengan kekawan blogger.. Hihi seme blogger mama gojes ni .. Memula plan nak buat rumah Ena, tapi last minute Nazif tak sihat pulak so kita gi umah N.. Rasa nsi ayam mama N... Terlior kami.... Geng2 blogger ni kenal lama dah, memula ktorg create group kat FB, then dah wujud wasap, ktorg bt plak grup wasap... Cam biasa la, chit chat dalam wasap membawa ke alam nyata... Sebelum raya rumah N, minggu sebelum tu deme raya umah Zaza tapi kita tak dapat join.. Habi sibuk pasang ekon kat rumah baru.... Minggu ni pun sama gak, tak siap lg ekon nya.. So kita pergi b3 je la, bawa adik kita yg tgh cuti sebagai peneman.. jauh tu nk drive ke Dengkil... Alhamdulillah dengan bantuan waze dapat la sampai depan pintu umah N.....

Kita orang pertama sampai ok.. Hihi makan dengan tenangnya, suap anak2 makan.. pastu melepak tunggu kekawan yg lain sampai... Hihi

Kawan kawan blog yg berkualiti seme nye..... tercapai gak impian ank jumape Reen Chan...

Antara yg ada dalam gambar N, AnaLyana, Fad, Juelee, Hany, Zaza, Mar, AmieraHijab

Bergamba di wall paper umah N...

Tq N masak nasi ayam, sedap nyam nyam....


Masa ni org pertama sampai so melepak je la ngan bebudak hihi..  Suap mayyah makan, anak2 kene kasi kenyang dlu, baru mama leh sembang lelama..


Alhamdulillah, semoga persahabatn kami kekal..dan semoga kami menjaga persahabatan ni sebaik mungkin... Jaga hati kekawan...

Nice to know you guys!!!




5 comments :

  1. bestkan...dapat kawan2 dlama kalangan blogger
    rin pun alhamdulillah ramai jugak kawan2 blogger yg dah kenal kat luar

    ReplyDelete
  2. Bestnya. Kalau tau nak join jugak

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails