Tuesday, October 14, 2014

rezeki setelah sekian lama



Dah lama tak menang contest.. hihi mmg dah lama tak join pn, baru2 ni je saja join contest mag balik... tup tup ritu menang.. menang 2 mags.. satu dapat skincare tapi taksampai lg.. ni menang perfume... dr majalah ELLE..

adiah kene g collect kat menara Ambank sana kat KLCC, seb bek adik keje kat area sana, so minta adik tlg collect kan... last week bru dapat...

Ni la perfume nya, masuk kali ni dah kali ke 4 menang perfume tru contest, mmg tak pernah la beli perfume mahai... pestime beli mahai masa hantaran kawen tu pun hasben yg bg hihi.. ok la jimat dah kat situ...


cantek botol die, kita suka... perfume skang mmg seme letak dalam drawer sbb takot mayyah capai... si kenit tu dah la pantas kilat je tangan die tu taw....



3 comments :

  1. waaa bestnya...rezeki2...tahniah...

    ReplyDelete
  2. Cmane bleh menang contest..share tips please?:)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails