Thursday, June 26, 2008

miss THEM!

Salam~~

Busy..busy..busy..

Lately I've been very very busy with all the workload at the office, currently one of my clique have been promoted so rite now I'm take over her job as well as my current job, see....it was so damn tough! At the same time my blood pressure became abnormal as usual, I produced much more adrenaline hormone due to unstopable stress. Skang nie balik je keje koi 9 je, aku dah belayar ntah ke mana, nak buat ape pon dah tak larat, taw cari katil je.. There's no fun at all! Jerawat pon dah memunculkan diri dengan banyaknyer sebab keadaan hormon progesteron dan estrogen yang tidak stabil, mencikkk!!!!

Disebabkan arini adalah 'pay day' jadik hatiku sungguh la gumbira sedikit, sedikit je la...tapi besok monyok balik sebab dwet dah habes bayar hutang.. hikhikhik

Story on Kimi & Wirda
Ni Wirda, masa ni Raya kat umah opahku di Perak

I really miss this two little kiddos! Kimi & Wirda ni adek sepupu aku, tersangat la comel mereka berdua nie dan tersangat la manja ngan aku...Huukhuuk rindu sangat..Teringat masa aku bertunang arituh, tengah make-up, budak berdua nie duduk je depan aku tengok aku make-up, penat la aku suh dok luar men2 depa tak layan langsung sanggup duduk bersila tengok aku bersiap hampir 2jam isk..isk.. Biler dah siap tuh tak berkelip2 mata depa tengok aku, siap tengok lama2 hikhikhik terkejot kot tengok perubahan muka aku..

Me : Pida [ni nama manja dia], cantek tak Kak Long?
Pida : Cantek sangat..
Me : Sape lagi cantek, Kak Long ke Ibu [ni mak dia merangkap mak teh aku]?
Pida : Kak Long la..
Hikhikhik aku dah tergelak-gelak dah time nie..
Me : Kak Long ngan Siti [ tok T lerr ] sape lagik lawa?
Pida : Kak Yong lagik lawa, lawa sangat...
Hahahahha masa nie nak gelak guling-guling je rasa, seb bek baju kebaya tuh ketat...

Budak-budak tak reti tipu kan? So maknanyer bila kiter dah make-up cantek2 dan terasa nak orang puji, p la tanya budak-budak kecik, mesti dia akan kata kiter yang cantek hahahha.. Terasa kembang la segala urat saraf di badan setelah dengar pujian yang 'ikhlas' itewww, walaupun yang memuji hanyalah budak2 kecik sahaja...hikhikhik


Hakimi

Ni Hakimi nama nyer, pada hari nie birthday akak dia Ariana, tapi die pon sebok gak nak tiup lilin potong kek..Kasik can laaaa, kalau tak kang die bantai guling2 atas lantai lagi la jenuh nak pujuk.. Typical kid huh? Aku dulu time kecik2 pon camtu, semua orang punyer birthday pon aku nak gak tiup lilin potong kek, jadik tiap2 kali hari jadi adik-adik aku adalah hari jadi ku juga...hikhikhik..

Ngan Kimi nie teringat masa p JJ ngan die, lalu pulak tempat toys masa tuh, ape lagik mula la die merengek nak control car, tengok harga huuyooo tak terjangkau dek akal nak beli..

Kimi : Ayong [die nie pelat skek, Along jadik Ayong], nak kete merah tuh! [control car yang berharga RM89.90]
Me : Tak payah la, kete tuh tak best, amek kete nie sama je..warna pun merah gak...
Kete tu, kete control gak tapi yang ni RM 10 je la, saiz pun tak banyak beza...
Kimi : Tak nak, yang tuh kete untok budak2..
Me : ???? Paaappp, ketok dahi aku sekejap...
Habes, dia bukan budak2 ke?

But, rite now I really do miss them very much.... And I do miss Encit Lee jugak..hikhikhik


2 comments :

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails