Friday, March 20, 2009

Hijau Putih ye?

Salam sume..

Akhirnya saya dan Encit Lee telah decided untuk memilih hijau epal dan putih salju sebagai tema hari bahagia kami.. Actually Encit Lee yang pilih, sebab masa majlis tunang dulu aku dah pilih tema warna cokelat emas, so kali neh turn dia pulak yang pilih... Seb bek lah saya OK je ngan kaler tuh hehehe lagipun dah banyak kali gak bagi hint nak hijau hahaha..

Setelah dibuat listing banyak jugak yang nak diselesaikan.. Oleh itu selepas neh kamu kamu semua akan dengar cerita kerja kawen saya saja lah nampaknye.. Lama2 blog neh boley plak jadi blog menuju gerbang perkahwinan hahaha.. Jangan jemu ye!

Buntu tentang pilihan hijau putih.. Mari kita lihat apa yang saya jumpa bila bertanya Mr Google berkenaan tema hijau putih...




Pelamin yang indah.. Nice! Like the deco..

No sure about this, but cantek jugak.. Sweettt je..

Greennnnnnn!!!

Lily my faveret flower ...



Bunga stokin...


Green cake!


Bed Room deco.. Hmm how would my room look like?



Again bunga..

Fikir2.. saya skang tengah sketch design for bilik pengantin dan baju nikah.. Tetibe rasa cam sangat berbakat hahaha..

PERASAN!

6 comments:

  1. dan dan cik abgnye memuji kat sini...hehe

    erm, hijau epal ke hijau lumut jue??
    hijau lumut kut, mmg superb..

    kalau ko nak hias kete pengantin pun senang...lagi berseri laa...
    hijau lumut ni mmg superb...
    aku sokong...
    aku sokong...

    ReplyDelete
  2. ooo x jadik pink kee? hehehe hijau pon lawaa..hijau lumut lawa, hijau epal pon lawa..cpt la update..nak tau pkembangan keje kawen ko dgn adlee nih..hehe..emmm baju ijau den xdok lagik nih..camno nak setema?? hehe

    ReplyDelete
  3. hangjebat: i memang cekap u baru tahu ke?? hehe

    cekguBH: maybe hijau maybe hijau lumut yang penting hijau la.. but dua2 pun nice kan?

    hunny: haha mane leh PINK, ilang lah kemachoan laki aku nanti... aish lama lagi sempat lagi ko nak tempah baju hijau jangan lagi lip lap lip lap dari pengantin udah la ye.. hiks!

    ReplyDelete
  4. sweet kaler hijau nieh...in fact, ramai kawan2 sha yg pakai kaler hijau nieh tahun nieh...just dat jue kena careful sangat sbb kalau tak kena gaya boleh nampak sangat cheap (pernah berlaku di satu majlis hari tu)

    tp sha percaya dgn taste jue. dun worry. all the best!

    ReplyDelete
  5. ok je kaler nie..byk choice..

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails