Sunday, April 12, 2009

Doakan saya selamat

Jumaat lepas Hospital Selayang call..

Dah sampai my turn untuk operation extraction of wisdom tooth..
Monday neh saya kene pegi ke Hospital admitted bagi proses medical check up..
Doktor pakar bius perlu check kondisi kesihatan saya bagi mengesahkan saya boleh menjalani operation under GA (General anaesthesia) .. Bukan senang sesuka hati ye boleh GA, kalau saya batok or selsema operation takkan dijalankan sebab agak risky bagi saya untuk GA..

Hmm risau jugak hati neh, macam pergi berjuang pun ada jugak.. Pergi berjuang demi gigi geraham bongsukuuuu... Kalau segalanya OK masa check up nanti, Selasa baru saya masuk OT untuk buang dua2 belah gigi geraham bongsu saya neh.. Dua2 belah kiri dan kanan.. Emak ngan ayah dah risau takot saya tak mampu tahan sakit pas operation nanti.. Huhuhu masa operation mungkin saya tak rasa apa2, dah pengsan terus lah katakan tapi selepas operation tuh nanti azabnya sakit tak terkata la.... Saya hanya mampu berdoa kurangkan segala kesulitan yang berlaku, dipercepatkan proses penyembuhan dan selamat dari mula hingga akhir.... Serammmm....

Selapas operation saya still kene tahan wad untuk 2 ari bagi tujuan monitoring takot ada pendarahan ataw komplikasi yang laen... Harap2 segalanya selamat dan tiada apa2 lah yang berlaku....

Kekawan, doakan saya........

6 comments :

  1. All the best to u..semoga segalanya berjalan lancar..

    ReplyDelete
  2. kawan baru operation harituh kate sakit...tp die lelaki la..

    sha pun risau gak jue nak operation nieh....so, sha doakan jue takde pape...sihat selalu and boleh blogging! hehe...insyaAllah...all the best jue!

    ReplyDelete
  3. semoga segala nya selamat kak!..
    semoga akk cepat smbuh...;)

    ReplyDelete
  4. operate gigi ek??
    masuk ward segala nih...
    riso gak...

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails