Tuesday, November 3, 2009

Gembira .. La la la la...

Hepppiii sebab this week sangat menyenangkan hati...

Rejeki orang nak kawen maybe... I dapat new lappy from company HIK HIK HIK, Dell Studio XPS, cuma agak bulky sket la 16'' inch screen tapi takpe sebab full HD.. Boleh bt foto and video editing ngan sangat smooth, nak guna photoshop pun marbeles takde sangkut2.. Sangat puas hati... Gambar eyh? Later I upload ok, rite now cam tak snap any pic pun untuk lappy baru.. Encik Lee plak baru je beli Video Cam baru ngee~~ Hebat berbelanja bukan? Walaupun nak kawen... Eceh!

Bukan lah, actually beli VCam tu untuk nak record our wedding nanti plus nak honeymoon sok senang... And this weekend I will get my so longggggg wanted item.. Apa die? Teka la..... Dah beli nanti I will blog about it! Skang tak tido malam coz tak sabar nak dapatkan my new so called 'baby'.. Hurmmmm, teka lah jangan tak teka....

Yesterday plak, we just booked our flight to Krabi ~~~ Yeay! One of the amazing island yang memang dah lama I nak gi.. Since I tengok that island dalam realiti show Asian Amazing Race, I dah jatuh hati dan menyimpan angan2 nak ke sana.. Well, me and beach cant be separate rite? Remember how much I loveeee beach? Hermmm sangat2 tak sabar, but our travel day on May next year so have to wait another 6 months, sempat lagi kumpul duet..... Credit to Air Asia!

Ok2... I nak bt report, hari ni sangat bersemangat nie~~~~

3 comments :

  1. hasben aku tanye nak ikut ke ko g krabi?? kahkahkah....... dia lupe jap aku tgh pregnant...

    ReplyDelete
  2. kak long~ boleh, kene dok kat sayap la....

    dorin~~ haip ibu mengandung kede hati2 takleh lasak kang baby sakit... ko kurus kut tu yg hubby ko lupe ko preggy hahaha

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails