Tuesday, November 17, 2009

Menghitung detik itu...

Salam~~~

Skang ni mood nak update belog dah ada,...Bukanlah keje tak banyak, sape kata tak banyak.. Sangat banyak OK, hujung tahun nie, banyak project nak close.. Then dengan HSBB lagi so memang workload increase but update belog dilakukan dari rumah ye, bukan di ofis.. Cuma waktu publish je pagi..

Kat rumah pun banyak gak keje, buat door gift, bunga telor.. Hurmm habes jari2 ku kene gam panas.. Tak pe, besok nak p Spa, nak bt body, hair treatment, manicure, pedicure sume.. Hehehe sanggup amek cuti untok bt treatment sume tu...

Nak update sket on my wedding preparation, basically sume on progress.. Erm bracelet for me untuk batal air semayang dah beli.. Mak aiii terkejot I dengar harga emas time beli tu 1gram=RM134.. Huhu bracelet yang nipis tu je dah beribu riban harganya.. Idak ler sampai hati teman nak ketok bakal suami sendiri ngan pilih bracelet yang godang2 kan.. Lagipun I pun memang jenis suka yang comel2 je... So dah jumpe yang berkenan di hati, Encit Lee pun suka ngan pilihan hati, terus amek.. Sangat suka that bracelet sebab sangat comel, tak nampak beriya sangat macam mami jarum, simple yet nice for me...

Last weekend lak, p dah amek baju nikah.. Ohh yang tu nanti saya cete in another entry.. And p carik set bilek tido bersama mak terchenta... As a result, I dah book the bedroom set, definately it was white color set.. Hurm, now kene main dengan warna to make my room stunning, if not akan nampak dull je la.. Dah kata set bilek tido kaler putih, bilek cat kaler peach and bedsheet kaler cream.. Its look vibrate dan menampakkan ruang lebey luas sebab all are earth color but it will be so dull if the accessories yang I guna nanti such as frame, bunga, carpet, candles come from color yg soft jugak.. So all the accessories I kene carik kaler terang untuk menaikkan mood dan suasana bilek... Hehehe wah dah macam ID plak I nie.. KAH KAH KAH... So benda besar dah settle, just tinggal nak carik accessories for bilek je.. Tu dah hujung2 nanti kut, lagipun I apply cuti almost 4 weeks HA HA HA.. 1 and half weeks before my wedding, another 1 and half weeks after my wedding, giler lama ko cuti... Eh of coz la, all this while I jarang cuti, my annual leaves ada lagi 25 hari OK, yang carry forward from last year je ada 11 days.. Hehehe tu yang tak guna2 annual leave 2009 tu.. Guna yang carry forward je...

Erm my wedding cards akan siap end of this week, so saya akan mula menghantar kad jemputan.. Harap rakan2 blogger sekalian sudi memberikan alamat untuk proses pengeposan kad.....




13 comments :

  1. kty nya add:-

    Hayati Yussup
    No 42 Jalan 5/C
    Perindustrian Sg Chua
    43000 Kajang Selangor.

    ReplyDelete
  2. thanks kak ty, tunggu my card ye....block siap2 26/12/2009

    ReplyDelete
  3. sha akan berpindah umah so sila anta ke alamat ibuku:

    Siti Nurshahida binti Zamrinor,
    d/a: Zakiah Yusof
    Sekolah Kebangsaaan St.Paul,
    Jalan Sg. Ujong,
    70200 Seremban,
    Negeri Sembilan.

    ReplyDelete
  4. sha akan berpindah umah so sila anta ke alamat ibuku:

    Siti Nurshahida binti Zamrinor,
    d/a: Zakiah Yusof
    Sekolah Kebangsaaan St.Paul,
    Jalan Sg. Ujong,
    70200 Seremban,
    Negeri Sembilan.

    ReplyDelete
  5. yeah..caiyok..ala..kne gam panas cket je.. nnt 1st nite lagi HOT....kahkahkah.. gluck cik jue..hihi.. nak pape tips ke??

    ReplyDelete
  6. bila nak langsungnya??

    byk gielr cuti ko kn?aku punya pun tgh berusaha nak habiskan ni..hehehe

    ReplyDelete
  7. jue...aku x taw ko realize ke tak aku follower ko...hhaaha...so dgn sincere nye aku nak kasik address...

    59,jalan sg. merbau,
    32/82,kemuning greenville,
    40460,shah alam.

    ReplyDelete
  8. sha: thanks for the address nanti jue pos eh..

    dorin: eh bukan ke selalu bg aku tips ke? hahahah

    kak long: tak payah alamat la, bukan ke kak long kene angkat dulang hantaran nanti =D

    ReplyDelete
  9. nemo: memang byk giler.. bak alamat ko cepat...

    mama_iris: perasan gak hehehe.. thanks for the addresss, tunggu kad eh... nanti dah pos saya update kat belog..

    ReplyDelete
  10. lamerr ok dpt cuti...cm sbln jekk..ofis N cnfirm x dpt lame2..t datuk bisingg..

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails