Wednesday, February 8, 2012

my beday sepraisee




Kan ritu pagi on my beday, hubby cakap ada sepraise bila balik keje.Sepanjang ari masa kt opis xde la nebes pikir pasal sepraise pun sbb keje banyak..

Dah kol 530, balik terus jemput rayyan..

Sampai umah kol 7,tengok hubby dah ready with sepriseee..

Cer teka apa die???

jeng jeng jeng..









SATE....
^_^

 
HAHAHA..
 Aku suke je, sebabnye one week before aku puas la merenggek kat somi nk makan sate..
 Kek xde pun xpe, janji lepas mengidam nak makan sate hikhik..

Apa yang lebey penting ialah orang tersayang ingat beday kite dan ada bersama tok celebrate dengan kita..
Betol tak?

Hadiah nan ado, hujung bulan ni nak gu honeymoon, ok la tu kan..
Hubby kata kira adiah beday la tu hikhikhik

PS:/ Alhamdulillah, I am so blessed to have such great partner in my life....


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments :

  1. Uishhhhh!!!
    Leleh ayor lior awok nengok sate tu.. ;)

    ReplyDelete
  2. bestnye...
    saya suka saya suka ^_^

    ReplyDelete
  3. satey pun satey la kan..janji suprise! hehe~~

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails