Wednesday, February 22, 2012

Sharing: Cara REMOVE TIMELINE di FB

Hehehe dah lama aku mencarik cara nak remove timeline kat FB ni.. Siyes menyampah tau dengan timeline punye versi ni, saket mata ni ha...

Aku sampai tak suke bukak FB kat laptop, bukak FB kat Tab je..
Dari segi layout memang la lawa, ada header bagai..
Tapi not user frendly la... Poning nak nengok timeline hahahha...

Semalam aku dah berjaya remove timeline kat FB aku..

Meh share cara2 nye...

1. Klik LINK ni
2. Kemudian, klik browser apa yang korang guna.. Macam aku mmg guna google Chrome..
So klik je ikon Chrome kat website tu..
3. Terus donlod and install...
4. Tadaaaaa... Sumenye dah kembali seperti biasa...


Lalalalalaaaaaa.. Happy tengok profile sendiri dah..
Kalau tidak menyampah!

Korang boleh try la ye... Kalau tak berjaya cuba dan refresh...

5 comments:

  1. adoi..akhirnya ada pon cara nak remove timeline hahahah aritu tanya orang seme kata klw dah tekan xleh nk back asal

    ReplyDelete
  2. teringin nk wt timeline ..tp rsau x reti tukar balik....so, lpas ni leh wt..huhuhu

    ReplyDelete
  3. pakai google chrome, kita je yg nampak timeline kita okeh..tp sapa yg tgk kita punya wall pakai mozila still nampak timeline yg bercelaru tu..

    tp yg penting kita yg nengok nampak tak celaru dah

    ReplyDelete
  4. tq for sharing ((:
    tapi kita je ke nampak?

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails