Tuesday, January 6, 2015

celebration 5th wedding annibeseri

Our celebration sempena 5 thn usia perkahwinan. Simple je.. Seperti biasa, tak fancy mana. Yg penting bersama anak2.

Bila habi tnya nak makan mana sempena annibeseri, iols jawab la nak makan western hehe rasa dah lama sangat tak makan chicken chop. Malam lepas solat Magrib, terus la bersiap2, habi drive terus je masuk Bangi hehe, umah skang dekat ngn Bangi so pape hal ke sana je la kami.. Sana pun best dah, banyak tempat makan, banyak kedai2 butik2 online ni....

Sebabkan siang tu adik tak tido, dok main je.. Masa dalam kete die dah kandas.... Tengok la tu, baik punya lentok, kita cuit2 pun die takmo bangun... Selalu kalau tido dalam kete, kete benti je kompem die jaga jugak....


Kami makan kat D'One Stean House, masa sampai tak ramai sangat org, just nice gitu....


Si abang nak mushroom soup, mmg peberet la soup soup ni... Skang makan kene consider portion utk Rayyan, sbb dia dah makan full portion...




Eh eh tetiba adik dah bangun la hahaha.. Bila die dah bangun tiada makna aman nak makan la... Kalau nak aman bg dia pegang maknan tapi mmg sepah dan comot...


Hasben punya, chicken apa ntah, ada cheese kat atas.. Kita punya chicken gordon bleu, tapi lupa nak snap gamba... hehe..


Simple je kami celebrate, pas makan terus balik umah hehehe anak2 dah mengantok.... 

Papepun, semoga rumahtangga yg dibina kekal hingga syurga, kasih sayang terpaut di hati, dan jauhkan org ketiga dalam rumahtangga kami...


3 comments :

  1. Sedap jgk sesekali mmbedal western

    ReplyDelete
  2. heppy ennibeseri ke-5 Jue dan suami....
    semoga terus kekal sehingga ke pintu syurga...cheewaaahhh! :)

    ReplyDelete
  3. Assalam jue,
    hepy belated anniversary
    moga bahagia hingga ke jannah amin

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails