Wednesday, March 25, 2015

Berjaya book Free seat AA for 2016


23hb stat la free seat AA ni.. Wah kemain pantas lagi, semangat hari Isnin masuk opis sbb nk g booking naik belon. Kat umah Unifi tak masuk lg mmg kene tunggu masuk opis la kan...

Sampai je meja terus buka website AA, klik klik klik ke destinasi pilihan.... Hehehe alhamdulillah mudah je nk book. Smooth je dr proses booking smpi la bt payment walaupun slow sket loading nya heheheh.... Pastu saja usha g KK, kali ni nya sale lagi murah compare yg lepas... G KK kali ni 4 beranak dapat RM300, ritu ktorg buking RM500. Murah banyak tu bezanya.

Gi Langkawi 7 beranak RM 126, dulu masa bawa famili saya g Langkawi saya booked RM 300.. Almost half beza. Gi Krabi pun sama murah, 4 beranak baru RM 200. Murah kan sale kali ni?

Memang gegile la free seat kali ni.. Sbb AA waive fuel tax cuma bayar epot tax je... G Seoul baru RM2k utk 4 beranak... Ya allah memang tempting gile offer kali ni. Ku tahan napsu je jebat.... HAHAHAHA...

Pepagi dalam kete dah diskus ngan laki tahun depan nk gi oliday mana. And finally dapat la book holiday tahun depan naik belon. Tahun depan Rayyan baru 6 tahun ok la boleh pilih tarikh sukati lagi, kalau dah primary school nanti takleh la ponteng sukati lagi, kene tunggu cuti sekolah la baru g oliday. Dan kos akan jadi dabel la sbb cuti sekolah seme jadik mahai kan.

So tahun depan kami nk gi oliday puas puas, tahun ni pun hehe. Tahun ni dah ada 4 oliday plan. Hopefully seme menjadi.

Tak sabar tunggu holiday next year! Uols kalau nak book free seat ni boleh lagi, sampai 29hb tak silap.  Harap ada lagi la free seat nya.


6 comments :

  1. 22 febuary tu pergi maneeeeeeeeeeeee..

    ReplyDelete
  2. Assalam jue,
    iols tengah saborkan diri niiiiiiiii
    tak dapat la nak booking segala sob3

    ReplyDelete
  3. Akk kalau nak pi hilday kena cr date yg ada pub holiday. Save annual leave. Annual leave company bg x byk

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails