Friday, April 24, 2015

Kembara Pantai Timur: Holiday Villa Cherating

Last pit stop kami Holiday Villa Cherating. Yg ni mmg dah booking dr awal, siap minta bilik facing pool view lagi hihi mmg khas utk anak2 nk berendam dalam swimming pool.

Sampai je bilik mayyah dah mengintai di sebalik tirai kamar, kemain eksaited die nampak swimming pool kat luar. Papehal pun, kita g makan dulu anak2, mama dah kebuluran hahaha


Kami amek bilik deluxe, rate dalam RM 159 pernite termasuk breakfast heheheh ok la kan.



Dr balkoni kami. Mmg jelas nampak pool nya.


Bahagian Lobi

Kuar bilik boleh jalan ke private beach diaorg.


Yg ni plak restorant utk bekpes, mmg facing seaview betol. Best hotel ni.


Kat area Holiday Villa ni byk je hotel, Impiana pun area sini jugak.. And ada bajet2 hotel yg lain, semenye persisir pantai.

1 comment :

  1. |Assalam jue,
    murah laaaaaaaaaaaaa
    luas & santek
    iols loike

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails