Tuesday, September 28, 2010

Dapat Pezen lagik...

Siyes.. Hubby sangat lah baik hati lately, aritu dok SMS kat opis tanya nak pape ke... Die nak banjer... Tetibe aku ni plak jadik baik, takde apa2 plak yg berkenan di hati...

Sebenarnye ada gak tingin pakai handbeg mahai Coach.. Rasanya hubby ON je tu, tapi ntah nape tetibe rasa cam eh nanti lah dulu.... Akhirnye jawapan si isteri yang baik hati nie,

"taknak pape la, nanti kalau ayang terpikir nak apa ayang gitau"

Lagipun aritu kan baru dapat lens baru hikhikhik...

So wiken ritu, hubby ajak gi Low Yatt.. rupe2nye hubby nak belikan bini die ni speedlite DSLR...
Maklumlah, speedlite ni dah lama nak beli.. Tapi asyik la postpone.. Ye la, bila nak dapat baby nie, budget banyak pegi ke baby....

Akhirnye speedlite ini menjadik milik saya.. So skang memang lagik mabelesssss la gambar dengan speedlite ni...

THANK YOUUUUU SAYANG!!!!!!! I LOVEEEE YOU LAH!


Alang2 dah sampai Low Yat, mulalah si wifey merengek2 nak Big Apple... Beli sekotak donut 6 ketol, ngan sekotak Donashi....

Sedapppppp kan uolssssss??????

Terliurrrr kan????


Cute2 aje Donashi ni... Gerammmmmm.. Nak makan pun sayang...


5 comments :

  1. wohooo beznye adiah.ehehe..pasni bole amek gmbr bb xyah g studio dah hehehe

    ReplyDelete
  2. so sweet...leh amik gambar banyak banyak kan :)

    ReplyDelete
  3. seronoknya ....disayangi dimanja ;)

    ReplyDelete
  4. jue~
    sangat manis aa itu donut...jgn mkn byk sgt!!

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails