Thursday, September 23, 2010

Di pagi Raya

Siyes gambo di pagi raya tak banyak.. Mood aku nak bergamba takde...

Kenapa??????

Gini kesahnye... Hubby ada belikan aku baju raya, sedondon la ngan baju raya hubby.. Kaler pink lite-lite gitu... Baju raya hubby tu actually ktorang tak beli pun, tapi tu baju melayu arwah ayah.. Mak aku bagi sepasang kat hubby... So hubby belikan lah baju dress raya tok aku sedondon ngan baju raya die... Memang cantek, aku pun suke dress tu.. Nice and sweet je...

Baju tu aku takde la nak test pakai ke apa, sebab jenis kain stretchable kan.. So dengan yakinnye aku tau mesti muat... Di pagi raya, hubby dah siap2 pakai baju.. Aku plak dok sarung baju baru... Uwwaaaaaaa.... Muat memang la muat, dah kain meregangkan, tapi macam nangka kene balut daaaaa..... Nampak bolat di depan bolat di belakang... Adeh.. Malu lak rasa nak gi beraya pakai gitu....

Actually memang boleh je, idak ler seksi mana.. Tapi tak tergamak lak rasa kat kampung nak pakai gitu kan.. Kang terjojol bijik mata orang kampung lak... So ngan pasrahnye aku pakai aje la baju yang ada.. Huhuhu sedey giler... Husben pun sedey sebab tak sedondon la kami di raya pertama.. Husben pun takde mood nak amek gambar bersama huhuhu..

Takpe la, tahun depan dipastikan gambar kami sedondon akan meriah dan penuh album muahahhaa....

Ni la gambo terbaek.. gambo kami beraya di umah pak lang.. huhuu.. yang lain nann adoooooo..

6 comments :

  1. siannya jue...takper let's tahun depan punya gambar terbaek...hehe :)

    ReplyDelete
  2. allaaa..shiannyer..xper2 next year sedondon bertiga ek..

    ReplyDelete
  3. x pe lah jue, nak buat mcm mane rezeki nak sedondon thn ni x dpt...pastikan thn dpn sedondon be3..ok..

    ReplyDelete
  4. alaa...siannyerrr x sedomdom...N pon x bape sedondon...lebey2 kurg jekk..

    ReplyDelete
  5. huhu, saya pun tak ada gambar raya. boleh adik terdelete all semua pic hari raya pertama tuh. sadis gila

    ReplyDelete
  6. blog yg menarik!
    jemput join http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/09/peraduan-memori-di-pagi-raya.html

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails