Thursday, May 12, 2011

Dapat Voucher




Alhamdulillah.. Bulan Mei ni memang bulan rejeki aku kot.. Hehe banyak dapat tiket wayang pree, baru2 ni dapat voucer...



Ada voucer makan, voucer penginapan otel, voucer shopping.. Adeh gambo terbalik plak, malas nak rotate lagi hahaha korang pandai2 la eh

Ni antara voucer yg dapat.. Byk lagi, ada MPH, ada Kenny rodgers..

Aku rasa aku nak let go voucer yang nie...



Nak share ngan rakan2 blogger...

Diskaun 15% tok entrance game kat Times Square, banyak tuuuu.. Ada 2 tix ni, sape plan nak gi dating ngan hubby ke boipren ke sambut annibesary leh laaa... Ada sape mau???

email aku eh kat miss_pooh84@yahoo.com.sg

Pasni mungkin akan ada lagi voucer tok korang... So rerajin la jenguk rumah aku nie..

3 comments :

  1. ari2 saye jenguk....

    sempena nak sambut annvsry tu btol dah...

    tapi dah hubby pkai kaki palsu..tak kose la nk g memain kt times tu..huhu

    ReplyDelete
  2. memang duta voucherlah u ni :)

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt byk voucher... klu dekat times square tu..mmg tanpa segan silu kat munna dah minta kat jue

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails