Wednesday, June 24, 2015

Sy pengguna setia drypers!

Aritu sy di invite sbg VIP utk sesi  pelancaran Dryper MoM of Malaysia ni. Event ni bt kat Sunway Pyramid. Kebetulan clash lak ngn event Nuffnang, terpaksa declined NN nya event sbb dah accept. Agaknya dah tertulis rezeki. Akan ada JV seterusnya antara  saya dgn Drypers ni. Tungguuu!!!!...

Event ni belah petang, so sy amek halfday lepas tu amek Mayyah baru la drive berdua ke SP dgn dia. Alhamdulillah die tak buat peel hihi...

Sampai2 nampak wah meriah betol ha belon2.


Nampak tak clown tu? SIbuk dia tu ke hulu kehilir dgn belon.. Masalahnya sumayyah takot clown, dok menages melalak nampak clown tu melintas depan dia. Apa la awak dik...


Tengok la, kita nak amek gamba die tapi die dok cebik2 gini sbb clown tu dok la mengacah dia...




Bergambar di depan pintu masuk..


Event ni adalah utk melancarkan MoMs of Malaysia dan berkongsi tips parenting. Sya tak sempat tunggu sampai habes pun sbb Mayah dok merenggek nages takotkan clown tu..

Aih serabut sangat, tu balik awal tu...


1 comment :

  1. Comelnya mayah..
    Wow..bestnya ada jv dgn drypers ni

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails