Monday, June 15, 2015

Wadihana Steak House Bangi

Hari tu ktorg saja nak g makan sempena celebration 15 thun kenal.. pergh lama tu, dah 15 tahun kenal tapi baru 6 tahun kawen.. lagi lama tempoh kawan tu... Hasben ajak g makan kat Bangi... Memang sejak dok Kajang ni Bangi plg dekat and byk kedai makan... Pusing punya pusing kami stop kat Wadihana Steak House Bangi... Ooh Wadihana ni ada Wadihana Kitchen,  Wadihana Steak so stp restaurant tu serve menu lain2 kot...

Meh tengok menu yg ada di Wadihana Steak House..




Menu sama mcm western restaurant yg lain... Pricing wise rasa dah mcm stended Tony Romas, Chillis gitu cuma ni halalal toyiban la kan...


Environment agak cozy kat sini, so memang romentik gitu, lampu malap2.. tapi kami ni makan ngan anak2 takde makna tenang2 di situ hahaha masih hiruk pikuk ngn bebudak jugak...


Me & my gurl...


Hasben order air apa ntah... Lupa dah nama die... Tapi sedappp...


Rayyan macam biasa mushroom soup & Garlic bread.. Mushroom Soup die sedap sbb rasa nya buat from scratch bukan instant punya... so terasa cendawan tu...


Ni order utk mayyah, mac and cheese.. Tapi mama makan skali.. mama kenyam so share ngan bebudak je makan...




Ok dia makan sorang, takmo share ngn mama pun... abang pn tak dapat nak kecek skit...


Ni menu hasben.. Turkey ham sandwhich... sedap jugak, lain dr yg lain...

Overall to me menu wise ok,..


6 comments :

  1. kat area bangi getway ke?
    chili tak pnh nk try mkn.tony? ade was - was situ
    tpi aritu try la menu dia.
    pada tekak kami sedap la
    budak2 ni layan oreo blended kat situ

    ReplyDelete
  2. i penah makan lamb chop dia. lambat. sejuk. keras. kejung. mashed potato+gravy je sodap. Uhuk :'(

    ReplyDelete
  3. Rasanya harga a bit pricey la kan..xberani nk g makan situ dgn bwk segala askar.hahahaha..dkt melawati bkk..pastu tutup.sbb mahal sgt

    ReplyDelete
  4. salam ziarah..tempting nya nmpk food tu.. :D

    ReplyDelete
  5. Assalam jue,
    menu hubby uols kaaaaaaannnnnnnnnnnn
    streesssssss iols nengok :P

    ReplyDelete
  6. makaihh..terliur tgk gambar burger ngan mac and cheese tu....Nampak sedap...

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails