Wednesday, February 15, 2017

i am back.

Ok dah tahun 2017.  Baru lah kakton kembali hehe.

Anyway, sy dah selamat bersalinkan baby gurl pd 21 November tahun lepas. Mcm biasa la bila mengandung mood memblog ilang. So lepas ni sy akan qada entri, kisah bersalin, konvo Rayyan, 1st day Rayyan masuk sekolah rendah, ada entri draf g oliday yg tertangguh, nantikan je la ye.

Skang sy tengah menghabiskan sisa cuti 3 bulan. Even cuti lama pn tak buka belog kan. Siyes duduk rumah pn byk benda nk buat. Yg penting ulit baby puas2. Lepas ni masuk keje, tunggu wiken je la boleh ulit baby.  Blog vs Baby. Op kos la kita pilih baby kan hehehe.


Babai.. Nantikan la entri tertunggak kak ton yg banyak tu. If ingat dan ada mood akan masuk la blog. Kalau mood yilek. Simpan dalam kenangan je la hahaha

1 comment :

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails