Thursday, November 10, 2016

saspen betol minggu ke 36 ni


Check up semalam. Saspen tak?

Kisahnya, doc cek tgk air ketuban kurang tp takde la banyak sgt kurangnya. Cuma utk kepastian, doc nk bt CTG jantung baby, nak pastikan baby ok, dan tak lemas.

So kita pn follow aje la.. Dalam ati dup dap dup dap gak ni. 
Lepas 20minit CTG, alhamdulillah jantung baby ok, baby pn aktif. So doc pn kata kita tunggu minggu depan check up macam mana. Kalau dah ada bukaan boleh la induce untuk bersalin.
Wow rasa macam eh nak bersalin dah ke.

Hahaha bukan apa, kita ni satu benda tak kemas lg wei..... Baju baby tak pack, bilik utk kita pantang je baru kemas ni ha...

Banyak sebenarnya list yg tak buat lg ni. saspen saspen.

Bagi kita bertenang jap dlu. Serabut plak bila pk banyak benda tak siap tp baby dah ready nk kluar ha....



No comments :

Post a Comment

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails