Monday, June 16, 2014

Congratz papa

Last week hari Selasa kut, papa dok cakap masa balik dr amek kita kat opis.. Die suh kita drive sendiri besoknya sbb besok tu dia kene g awal ada hari anugerah khidmat cemerlang katanya.... Huwaaa terus terjerit kita, rupanya papa dapat anugerah APC tahun ni T______T ..
Happy betol rasa, ye la segala usaha penat lelah kita org hargai kan.. Rasa la happy, selain happy sbb dapat $$$$ .. At least leh gak tampung budget belanja raya hihihi...

Malamnya tu sebok la gosokkan kemeje formal papa, selalunya papa pakai baju bengkel techinician je... ni sbb nak amek anugerah naik pentas kan, kene la smart sket, carik tali pinggang hantaran dolu2.. seb bek ada lagi hihi ..

Besok pg kemain awal dah kluar umah, s ebelum kuar bergambo dulu ngan anak2..... Ensem sungguh papa ritu hahah mati elr puji laki sndiri, eh kalau tak bini yg puji sape plak nk puji kan......


Rezeki anak2... Betollah janji allah, rezeki stp anak tu allah dah tetapkan... jangan was was dan ragu2 utk beranak lagi hahahhahahha...



Petang tu tgk la papa bawa balik paper beg siap segala sijil seme....


Tahniah papa... ada rezeki tahun depan dapat lagi mihmihmih.. semoga papa lebey rajen bekerja ye...

5 comments :

  1. duit APC leh la shopping raya kan :) tahniah suaminya..tak merasa lagi APC..sedih...

    ReplyDelete
  2. hasil pengorbanan kau anak beranak gak jue..sijil BSN tu ko yang punya (:

    ReplyDelete
  3. hasil pengorbanan kau anak beranak gak jue..sijil BSN tu ko yang punya (:

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails