Monday, June 23, 2014

Nu Central Mall baru

Last week opismate ajak g makan kat Tony Romas Nu Central.. Sesape yg tak tau, Nu Central ni mall baru kat KL Central sana... Macam2 ada kat sana, Parkson ada, The Loaf, Levis eh senang cete shopping mall la... Ada kedai yg belum buka, ada yg dah buka... 

So this is our lunch that day... Kami pegi berenam semenye...



Sesi memilih menu dan bercerita hihi


Seme pilih ice lemon tea je, free flow kan tapi cawan gabak besau gini... Tak habes secawan pn minumnya...



Appetizer kongsi beramai2... Sedap hoi cendawan goreng ni, biasa kita guna cendawan putih tu kan bt goreng, yg ni guna wild mushroom tak silap... macam button mushroom tu... sedakkkkkk tak puas makan...


Amek set lunch dapat skali sup, sup ni pun boleh tahan sedap berasa la kata orang, takde la plain sgt rasa die...


Ni la set saya amek, roaster chicken.. Haha macam kenny rodgers je, pestaim makan TR tak amek lamb rack... Selalu mesti amek lamb rack sbb lamb rack die sedap, juicy and very yummeeehhhh....


Memasing dah dapat makanan khusyuk makan hihi.... 


Lepas makan saja ktorg jejalan dalam tu, masuk Harvey Norman... Adoi jejes ailioku... Tengok kitchenware yg kalerful gini... hanya mampu memandang je huhu takde budget utk ini seme...




Ngences tak uols?? Eee geram, comel sangat benda2 ni....


2 comments :

  1. A'a memang comel...
    Rasa macam nak beli je buat koleksi..heheee

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails