Tuesday, June 24, 2014

Dari RM650 dapat RM440 .. I am happy!


apa yg RM 440 tu?

alkisah gini... Kita order beg coach masa awal tahun ritu dengan personal shopper yg kita selalu deal sebelum ni... Sebelum ni mmg dah 4-5 kali la kita beli enbeg Coach ni ngan die...
Dah pilih2 design seme, kita mmg berkenan satu design ni sbb size die besar so senang nak sumbat brg anak skali... Die quote kat kita asalnya RM650... Kita pun pilih la kaler merah hihihi...
Being me, memang suka kaler terang2 ni.. Nampak memancar2 dr jauh... Hahaha..

Lepas sebulan die mesej kita gitau, shipment dah sampai tapi beg kita mungkin hilang masa kat kastam... Sbb before this die kata pernah gak jadi gitu... So die tanya kat kita cane... Kita pn takde la nk urgent sangat beg tu, so kita cakap takpe la.. Tunggu next CFO sale, then orderkan yg same design....

Bila CFO sale tu, die orderkan kita design yg sama tapi kaler lain pulak sbb warna merah tak offer masa tu.. so amek kaler biru plak masa tu.... Die bgi diskaun RM100 so hanya RM 550... Kita sebelum ni dah bayar deposit RM340...

Tup tup lepas sebulan die kata Coach refund gift card sbb stock beg tu habes gitu la... So beg kita takde dalam shipment yg sepatutnya... Masa die msg kita tu, takde la kita nak marah pun.. Kita pn paham keadaan die, kita just cakap takpe la... Order je la for next CFO... Masa ni, kita pn tgh bizi hal reno rumah kan... malas nk pk sangat.. kalau lewat pun takpe... Duet pn tak berapa nk byk dah ni hahaha  rasa nk suh die refund duet deposit pun ada...

Tetibe die msg kata die ada design yg sama ready stock tapi kaler lain.. Kaler macam pepel gelap sket... Die msg kat kita gambo beg tu,  kita tak kisah kaler sgt, yg penting design sama...Pastu sbb die rasa bsalah kut sbb 2 kali shipment beg kita takde, pastu tunggu almost 6 bulan hihihi die bg diskaun.. Terus offer kita harga kos RM440 je, so kita kene byr belen RM100.. Wow, dr nk minta refund terus agreed amek je kaler tu HAHAHA dasar pantang nampak benda offer hihi.. Sbb pada kita murah dah ni, dengan size beg yg agak besar, harga ni amat la berbaloi2....

Last Jumaat dah sampai begnya... Hihi ni la die, dah selamat guna pun....macam2 leh sumbat, besau gak compartment die...


Harga asal beg ni before diskaun.... mahai gak huhuhu..


Beg ni sampai dalam kotak besau gitu hihi satu ofis dok tanya apa saya beli, besau sangat kotaknya hihi....

4 comments :

  1. i love coach ;) siyes murah tu harga u dpt ;)

    ReplyDelete
  2. bestnya juelee..eh review lah personal shopper tu skali
    senang aku nak meng'sawan kan diri nanti. review tau

    ReplyDelete
  3. Myra suka beli masa CFO.
    Puas hati sebab murah :D

    ReplyDelete
  4. sape personal shopper tu? share la sket :)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails