Friday, April 14, 2017

Orientasi Darjah 1

Dah 3 bulan berlalu orientasi ni. Masa orientasi mama dalam pantang, jadi mmg tak dapat teman ArRayyan. Segala urusan sekolah Rayyan dr pendaftaran, amek exam kemasukkan sekolah, taklimat, orientasi semua papa yg uruskan. Termasuk la hari peratam sekolah urusan naik bus, taska papa yg arrange dan ajar. Dan rezeki hari kedua sekolah mama habis pantang, so mama la take over sbb papa pun cuti2 hari je.

Gambar2 ni semua papa yg amek. Kita saja nk tulis entri ni sebagai kenangan di masa hadapan hehe. Ye la anak peratama tak dapat merasa hantar orientasi harap time kakak sumayyah nnt amma dapat peluang ni.


Gambar dalam kelas, kemain senyum lebar. Dah 3 bulan sekolah. Baju sekolah jangan harap la bila balik tu nak putih berseri cani. Kebanyakkannya hitam legam hahaha. memang kene sental habis.


Ni kat KAFA.


Tu je. Haha tak tau nk tulis apa sbb sy tiada di tempat kejadian. Gambar pn papa yg amek semua ni.


No comments :

Post a Comment

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails