Thursday, November 25, 2010

Dalam hati tumbuh taman bunga!

Dalam hati aku skang tumbuh taman bunga... macam2 kaler ada.. Fink, pepel, kuning, merah HOHOHO apa aku merepek nie??

Actually, semalam dah sonok2 muat pakai baju sume kan.. So arini gigih la gi carik penimbang bagai.. Sekalik timbang, berat I skang 50 kg uolsssss...

50kg tau!

Berat masa nak kawen 56kg okey..

Berat paling ringan yang aku pernah cecah adalah 48kg, tu pun masa study kat UKM...
Pas keje mencanak naik 56kg....

Skang dah 50kg lagi ringan dari anak dara dulu muahahhaa..

Suke T_______________________T (senyum lebau lebau)

Masa last day sebelum bersalin timbang, berat adalah 69kg.. So kiranya total weight loss adalah 19kg la...

Hurmm camni kene beranak tetiap tahun ke uolss???? HAHAHA

Oklah, nak gi syopping ngan Rayyan arini, kata badan dah selim kene carik baju baru lah...

6 comments :

  1. enjoy saat-saat kurus...nnt dh msk keje, kene maintain..kalau tak, jwbnye naik balik..hihi..rsnye bl direct bf yg byk loose weight ni.mcm aku skrg dh jrg direct bf, so berat maintain je..jap turun cket jap normal..suke suki je..

    ReplyDelete
  2. woohhhhooo..congrats!!!memang hebat..diet sakan ke??ape rahsia ni??

    ReplyDelete
  3. hehe...bagus2.pandai2 laa jage badan pasni. jgn biarkan naik lagi..;).berat lepas bersalin mmg senang nk turun.aku dulu silap sebab lepas kawen mendadak naik 10kg baru preknen.so, hanye dpt berat before preknen jerla lepas abes pntg.nk dpt berat ms UKM, hermm..ntah biler.ritu ms pose da 51kg and mcm ade harapan nk bwh 50kg, tetibe terpreknen balik!!!!!!!muahahaha~!!bakal naik 20kg aa pasni...:(

    ReplyDelete
  4. 50kg..?? lbey kurg berat N ms b4 kawen cmtu..bes nyerrr...wahh..da kua sopim gn baby..

    ReplyDelete
  5. hehe..mana gambo masa slimnya?hehe

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails