Thursday, November 4, 2010

Seminggu sebelum bersalin

AWAS... entri ini akan mengugat keimanan anda.. Sesape yang berdiet, selawat banyak2 dulu sebelum baca hehehe..



Tadaaaa....


Ini lah ektibiti beberapa hari sebelum bersalin.. Actually tingin nak makan dessert kat Delicious ni aje.. Tapi alang2 makan la spagetti sekali.. Spagetti kat sini lazatt tau! Memang kalau agak2 nak makan spagetti kami akan menuju ke sini aje.. Walaupun agak mahal tapi puas hati la...

Yang atas tu spagetti apa ntah , tak ingat la nama.. Tapi die ala2 creamy and pedas sket... yummy!


Yang ni plak spagetti cabonara... Seyis ni memang signature dish Delicious la... Aku memang tabik spring cabonara die.. Creamy dan syedapppp..... Sesape yg berdiet memang takleh la makan, sepinggan leh naik 5kg kot.. Hikhik sebabkan masa ni peknen I belasah aje youu...
Tapi kalau tak peknen pun, belasah jugak.. HAHAHA



Dah berjalan2 harus la shopping kan hehehe... dalam keadaan sarat sempat gak merembat kasut nie....


Penat weii syopping...

Nah... Inilah dia yang diidamkan oleh ibu ngandong., brownies diatasnye ada vanilla aiskrim and topping with choc ganache~~~~~ Perghhhhhh mabelessssss.. Sedap aje masuk ke tekak... Kuikui isk bila tengok gambo ni rasa cam nak gi makan lagi je pas habes pantang nie... Ari tu nak try gak Red Velvet Cake die tapi dah habes la pulok.. Takpe la, next time aje..


Amacam? Tergugat tak? Ada sesape yg berdiet dah berubah pikiran? Hehehe..

Ja'at la I ni kan?

Ampunnn ya!

4 comments :

  1. nsb baik bace selps kenyang,ehehe

    ReplyDelete
  2. cantik kasut biru tu
    xpernah try kek kt red valvet tu ramai dah wat en3 pasal kedai tu mcm sedap je

    ReplyDelete
  3. oo..kat mane nih eh jue???sgt teringin mkn mende2 manis nih...huhuhu~

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails