Wednesday, January 26, 2011

Update belog.. & update contest si manjaku

Lama tak update belog.. Bukan apa uols, kami baru je pindah masuk rumah.. And Streamyx pun belum masuk lagi... So camne nak update belog????

Kat opis sangat bizi, testing menimbun nak buat so belog pun takat jenguk2 je...

Takat ni, pemenang tok contest si manjaku dah ada.. Tunggu saya umumkn je la ye..

Sok umah dah amsuk streamyx berdesuppppp ai umumkannnnn sape pemenang.. dun worry penganjur tak lupe....

Hadiah pun dah ada dalam paler, nanti nak gi beli...
Tok pemenang yg capture 33333 tu pun dah ada hadiahnye, so nanti ai pos sekali okeh!

4 comments :

  1. ooo. baru pindah rumah. ok. akan dinantikan keputusannya.

    ReplyDelete
  2. akak..lamenye diam..upeny org msk umah baru..hehe

    sy tag akak..

    http://qasehdindakanda.blogspot.com/2011/01/contest-kami-pose-comey.html

    ReplyDelete
  3. bz...bz..ekk...slmt bkerja mama rayyan..

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails