Tuesday, January 11, 2011

Update: Top 20 Si Manjaku Comel

Hehe ramai pulak yang nak tau top 20 aku nie.. So di bawah ni adalah peserta yang dapat masuk top 26.. ecececece macam AF pulok..

Tok sume contestant, aku terima sume penyertaan, ada yang bagi 2 gambo dalam satu entri, ada yg bagi 2 gambo anak dalam satu entri..

Ada yg bagi gambo anak buah la.. Aku terima je, takde nak rijek2..

Pasal Deena yang Rafique tertinggal tu pun, saya terima ye Deena..

Sume baby and kid yang masuk contest ni comel comel belako.. Fening la mau pilih..

Patutnye hubby and mak kan yang jadik juri tapi sebabkan ada conflict of interest HAHAHA.. Maksudnye di sini ada antara yang masuk tu mak aku kenal babynye..

So takmo la ada berat sendeng sebelah di situ, jadik adik2 aku la yang jadi juri..

Aku pun katup mata je, kang kalau aku yg jadik juri lagi la tak adil kan..

So di bawah ni adalah pilihan hati adik2 aku…

Pasni akan dishorlist lagi sampai la dapat pemenang ok…


http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/11/contest-si-manjaku-comel.html

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/contest-si-manjaku-comel_01.html

http://amna2amzar.blogspot.com/2010/12/contest-si-manjaku-comel.html

http://hudaateh.blogspot.com/2010/12/contest-simanjaku-comel.html

http://diaryofmenona.blogspot.com/2010/12/jom-join-contest-si-manjaku-comel.html

http://ytelife.blogspot.com/2010/12/giveaway-contest-si-manjaku-comel.html

http://mama-havoc.blogspot.com/2010/12/contest-si-manjaku-comel.html

http://mamarifqy.blogspot.com/2010/12/contest-si-manjaku-comel.html

http://mysweetheartkyra.blogspot.com/2010/12/contest-si-manjaku-comel.html

http://ummi-abah-aqeef.blogspot.com/2010/12/contest-si-manjaku-comel.html

http://herweddingdiaries.blogspot.com/2010/12/contest-simanjaku-comel-by-masyimalo.html

http://myrule-myrule.blogspot.com/2010/12/jom-join-contest-si-manjaku-comel.html

http://ayucontest.blogspot.com/2010/12/contest-si-manjaku-comel.html

http://suzieydotcom-in-contest.blogspot.com/2010/12/contest-si-manjaku-comel.html

http://mycontestzone.blogspot.com/2010/12/contest-si-manjaku-comel.html

http://cuba-cuba-contest.blogspot.com/2010/12/contest-si-manjaku-comel.html

http://anakbondaincontest.blogspot.com/2010/12/si-manjaku-comel-contest.html

http://faizahramli.blogspot.com/2010/12/400-si-manjaku-comel.html

http://suzie284contest.blogspot.com/2010/12/contest-si-manjaku-comel.html

http://ntahapeapeaje.blogspot.com/2010/12/contest-si-manjaku-comel.html


Tahniah buat yg shortlisted, yang tak tersenarai janganlah kecit ati.. Bukannye baby anda tak comel.. Macam saya kata semua comei2 belaka…

PEACE!

13 comments :

  1. tq :) my lil ariff in the shortlisted :) moga2 ada rezeki..Amiin

    ReplyDelete
  2. Ammar pun tersenarai.. Good luck to all babies.. :)

    ReplyDelete
  3. memang payah nak wat pilihan kan.. tgk sumernya pun cumel2 kan..

    dah tershortlisted ni pun alhamdulillah... good luck to all the babies!

    ReplyDelete
  4. congrats..huhu Putry tak dapat ye..hihi

    ReplyDelete
  5. Alhamdullilah...A'uf dalam list. :)

    ReplyDelete
  6. Amzar syakir pun ade tu..terlmbt ckit ummi ni

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...moga ader rezeki utk my both damia....aminnn!!!

    ReplyDelete
  8. tahniah pada yang shorlisted...

    yang tak shortlisted maknenye takde peluang lagi lah utk menang ye?

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails