Tuesday, April 24, 2012

Canvas printing dah sampai..


Canvas printing yang order dari Milkadeal dah sampai...
Hikkk berantu sungguh Milkadeal tu..
Rasanya dah banyak yang aku beli dari promo2 website tu.
Beli photobbok je dah bape bijik.
Baru2 ni ada beli gak..
Beli apa?
Jeng jeng jeng.... 
Nanti kita share....

Meh nengok gamba yang dah selamat dicanvaskan...

First!
Mestilah gambar Rayyan anak kesayangan....
Ha, besau kemain muka Rayyan..
Puas hati tengok!


Second...
Gamba kami berdua romantika de amour di Cameron Highland....
Hikhik..
Gamba kawen ingat nak print lagi besau..
So hold dulu...


Ketiga...
Gamba Rayyan masa baby...
Gambar ni rasa sangat meaningful...


Tiga2 gambar ni belum gantung kat dinding pun lagi...
Tak tau nak letak kat ne...
Kalau nak tunggu rumah baru ntah tahun bila....
Hurm......
Tengok la bila dapat gantung hahaha...


1 comment :

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails