Monday, April 9, 2012

penang trip

Now berada di penang, outstation sampai rabu... smlm singgah taiping saja usha tempat nak holiday hujung bulan ni insyaallah...


Nak update blog tapi mlm td laptop bt hal... siang ni ada keje, malam2 karang la mengisi masa lapang.. tu pun kalau x g nengok wayang.. plan nak tgok movie kat sunway carnival mall sbb we ols stay kat sunway hotel je..


Ok la, nak g keje daaaa... eh malam tadi johan ansari menang.. shukeee!


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments :

  1. ooo.. nak bercuti kat kampong ai yek..

    meh nak rekemen :
    -bukit merah laketown
    -lake garden taiping
    -zoo taiping
    -mee udang kuala sepetang
    -sungai/lata pon byk kat sini

    etc.etc. hehe

    ReplyDelete
  2. eh johan asaari jer ke? aaron aziz tak minat? hehe

    ReplyDelete
  3. aslmkm...
    hye...
    j0m j0in c0nway nie http://showmeshawlsecrets.blogspot.com/2012/04/contest-giveway-by-showmeshawlsecrets.html
    ;-)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails