Thursday, April 5, 2012

Rezeki, Menang CASH $$$ RM200

Lama tak hapdet hasil contest. Actually start masuk 2012, dah jarang join contest mag ke offline ke sebab bizi pulak ngan keje di ofis. Bila balik rumah melayan Ar-Rayyan, penyudahnya memang terambai la kesemua tu.

Tapi ada la jugak join contest2 kat FB kalau ternampak tu. Ada gak menang, macam patung2 suku kaum cuti2 Mesia. Dapat total dalam 10 ekor kot, tu pun bagi kat membe2 opis dan jiran2. Isk Rayyan kan boboi, takkan la nak bagi rayyan plak main patung2 tu.

Dan semalam adalah kemenangan yang menaikkan semangat contest balik. Menang $$$$$..
















Actually ni contest kat FB, just letak badge kat gambar, contest2 di FB ni selalu jarang aku letak harapan sebab ramai yang masuk. Kemenangan kali ni memang betul2 berdasarkan tuah. Syukur alhamdulillah atas rezeki Allah.

RM200 tu besar jumlahnya bagi aku. Boleh la masuk tabung Hari Raya famili kami. Dan kemenangan ni membuatkan aku kembali bersemangat join contest. Ayuh semua!

2 comments :

  1. wahhh best yer.. tahniahhh.. leh beli baju raya banyak2 tuk rayyan..

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails