Monday, June 11, 2012

Baju Raya Labuci dengan harga berpatutan : Butik Nia Terosa

Raya lagi sebulan kan.. Korang dah beli baju raya? Ehem ehem.. aku dah beli dah... Order kat butik kawan aku.. Korang leh terjah sini www.butikniaterosa.com 

Aku suka baju kat sini sbb ianya ada labuci manik2... Tak sedar la diri nak mendukung anak, sebok nak beli baju berlabuci... Gasak la kan, kata hari raya harus lah nak beli baju lawo sikit.. Lagipun tahun ni aku tak buat sepasang pun baju kurung... Selalu tetiap tahun berpasang2... Tahun ni takde langsung! Even gi jalan TAR, sikit pun aku tak jeling kain ela. Ntah la, napsu langsung takde.. 

Tahun ni tema kaler masih belum pasti. Lagi sebulan ni nak raya, masih belum pasti. Nampak sangat mood raya belum mari. Ooo kat Butik Nia Terosa ni aku order baju chiffon Polkadot macam bawah nie.

Kod:B003 Baju Kurung Chifon Polkodot Hitam Pink

Hehehe tak habes2 la polkadot aku nie. Ntah la, minat betol ngan polkadot nie.
Baju ni ala baju kurung Pahang, memang molek la tok org yang bdan berisi macam aku ni kan.
Bia tersembunyi sikit lemak2 degil nie.

Butik ni bukan setakat jual baju kurung je, ada jubah ada telekung...
Boleh la korang terjah.

Hurm aku tak de amek komisen ye pomot2 ni...
Ni memang tolong kawan.
Kawan nak bt biz, sape lagi nak tolong kalau bukan kawan jugak.....

Gi cepat order baju idaman, stok adalah terhad!
T___T

2 comments:

  1. SALAM..

    SUDI2 SINGGAH .. KLU NAK CRI BAJU KURUNG,BLOUSE COTTON,DRESS LABUH,SKIRT LABUH ,PALAZO PANTS,KOREAN FASHION SINI TEMPATNYE ..INSYALLAH ANDA BERPUAS HATI..

    HARGA XJADI MASALAH,BOLEH BAGI DISKAUN..

    BORONG/RETAIL/ DITERIMA
    https://www.facebook.com/dzcollection

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails