Tuesday, November 27, 2012

collect hadiah contest bling bling mengerlipp

Ni contest kat FB.. Tak ingat bila masuk, tak silap masa masuk ni dah tarikh tutup tak sangka plak menang.. Contest ni rasanya yang jenis putar dan menang... Memang masa putar tu dapat casing galaxy tab tapi ingatkan hanya lah tipu sahaja hahahaha..

Tup tup dapat phone call, kata menang and that weekend adalah last date utk collect prize... Naseb baik la nak collect dekat je, Kat kedai Samsung The Gardens. Dekat ngan opis so lunch boleh la lari kejap ke sana....

Baik hati sungguh orgavizer tu, siap call suh datang collect dan bagitahu due date.. Kalau organizer lain kompem bt dek je.. Untung2 adiah tu boleh dapat kat die ye dak....

So lepas gi collect tu, dapat la saya free casing samsung galaxy tab 7.7 inc worth RM299.. hehe siap check harga tu kat kedai samsung tu..... Memula ingat nak pakai kat samsung tab ku.. Tapi lupa lak plak, samsung ku itu version yg awal yng 7 inch punya... Pastu nak jual kat adik aku, die pun pakai galaxy tab size yg sama 7 inc huahuahua...


So skang saya mau jual ini casing.. Sape mau.. Siapa da bling bling bling you... and dijamin original sbb memang  keluar dari kedai samsung.....


Ni cover belakang die yang bling bling bing tu.... Sape nak pls email miss_pooh84@yahoo.com.sg
or sms/whatsapp 0196503426.

Thanks






2 comments :

  1. bestnye menang hadiah..syg jugak x fit kt tab sendiri ya..x leh tkr lain ke..hehehe

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails