Friday, November 30, 2012

Lunch @ Belanga MidValley

Last Friday, lunch kat Midvalley sbb teman opismate gi sana nak cari ikan haruan.. Anak beliau nak sunat hehehhe tapi ikan haruan abes stok so kami lak makan kat Belanga..

Pestaim makan kat Belanga ni, tak pernah makan.. So aritu aku order nasi kerabu je sbb kelaparan terlampau....

Boleh tahan gak nasi kerabu die.. Cuma cili die sikit so kene minta extra...


Opis mate lak order nasi dagang... Ada gak menu lain macam cucr udang, kopok lekor tapi harga alamak... macam tak berbaloi hahhahaha beli kopok lekor kat pasar malam puas dapat makan hikhikhik...



4 comments :

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails