Thursday, December 11, 2014

Alhamdulillah. Menang Tix lagi


Last week Jumaat kene stay for late meeting, kol 5 baru start meeting nya... Adoi memang rasa malas betol, tapi redho aje la.. Kata pn keje kan... Skali tgh kemas2 dapat emel masuk, 2 sekali gus pasal menang contest hehhehe..

Satu ni kita menang tix MAMMA MIA THE SMASH HIT MUSICAL concert... Tak silap Mamma mia ni by ABBA, grop lama tapi lagu seme best2 heheheh Harag per tix RM590.. Pergh mahai betol, dapat sepasang tix, tak silap utk concert ni hanya umo 12 tahun ke atas je leh masuk... Wah ni la peluang nak dating ngn habi ni, anak2 transit jap umah opah eh hihihi....

Tix ni saya minta kurier ke opis je, senang sket malas nak g collect.


Tix kedua kita menang, 4 keping tix tengok Hi5.. wow ni anak2 sure suka, Rayyan mmg suka nengok Hi5 ni, Sumayyah pun now fasa yg suka musik2, dok la goyang badan konon joget la kalau tk hi5 kat TV....

Tix ni kene g collect... Hurm kene ajak hasben la g collect ni...


Pape pun syukur dgn rezeki Allah... Rezeki yg tak di duga....


4 comments :

  1. wow.....
    hebat mamajue ni....sokmo bertuah.
    rezeki anak-anak ni....
    jeles ai tauu...haha

    ReplyDelete
  2. Assalam jue,
    waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bestnya
    congratz k

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails