Wednesday, December 10, 2014

Tgk Circus LumiAir @Sunway Lagoon Ampitheater

Alhamdulillah.. Betul la kata org, rezeki dtg dalam pelbagai cara.. Tak smestinya duet kan... Ni ritu adik keje sunway dapat tix free tgk circus Lumi Air kat Sunway Lagoon Ampitheather....
Adik dapat 4 tix, tu ajak kami sekeluarga g... Sumayyah je free, Rayyan dah kene caj tix dah hehehe...

Masa Sabtu tu habi keje, kol 7 die balik umah.. Kami sesiap tunggu kat umah mak je, dekat sket.. So hasben balik umah mak, solat magrib terus gerak g Sunway, mujur la tak jem sangat sbb ikot NPE kan.... Parking pn senang je, kat area open depan sunway lagoon tu je kami paking...

Masalah utama iye la, ampittheather ni jauh giler... ktorg pernah g skali tgk teater musical Alladdin.. masa tu Rayyan kecik lagi hehhe.... Jauh betol dr entrance Sunway Lagoon water park tu, kene lalu zoo bagai dulu...


Tix free... Hihi... seb bek la  ada disediakan train ni, takyah jalan... selamat lemak lemak di badan ku :)

Rayyan suka la dapat naik tram ni, mmg seronok betol die...


See betapa enjoy nya die dpt naik tram... adik cam jakun sket, pestaim la katakan...


Ni la die set up utk circus tu... Kalau nak beli sndiri tix, rasa nya kami takkan pi kot.. Mahai sangat, paling murah pn ratusan ringgit... Kalau free gini mmg tak lepaskan peluang la kan...


Start dah circus... Sebenarnya takleh amek gamba , ni pun curik2 amek gamba :) hehe ye la nk share dalam blog kan, kene la amek gamba bukti...



Overall circus die best, enjoy... Rayyan pun dok diam je tengok, Mayyah plak memula diam tengok sbb kagum... Tak lama lepas tu die pun tido....

Lepas persembahan circus 1st one hour ada break 15 min.. Adik saya g collect makanan.. Ha siap makanan tu opis die sponsor, hihi.. Masa rehat ni, sumayyah jaga dr tido so berjalan la sekejap sekitar kawasan tempat duduk tu.. Start je circus tutup lampu, terus khusyuk die tengok performance balik... 

Lega sangat rasa sumayyah behave gitu, lasak sket2 tu biasa la kan bebudak....

Circus ni best sbb lagu seme sedap2, pastu ada akrobatik show, ada yg lompat2 masuk gelung tu... Macam circus bercerita pn ada, pastu kelakar lak tu show die.. kira tak bosan la....



Masa nak balik, kami naik tram lagi hihihi malas nak jalan.. Dgn bawa budak lg memang takde la nk berjalan hihihi..


3 comments :

  1. best jugak. at least merasa bebudak tu tengok circus!

    ReplyDelete
  2. Lama tak tgk sarkis...
    Clown ade tak? Sy ckp fobia ngan clown...hoho

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails