Tuesday, December 9, 2014

TQ opah banje blink blink

aritu mak ajak g kedai omaih... rupanya nak banje kami sorang seketoi gelang... ingatkan anak2 je dapat, rupanya cucu pn dapat hehhe.. untung la sumayyah....

Ritu opah dah banje gelang tangan satu, pastu kali ni opah belikan rantai pulak... amboi lengkap dah serba satu emaih budak kecik ni.... Gelang kaki ritu mama belikan guna duet stroller menang contest, stroller tu mama juai beli stroller lain.. Tu pn xguna2 stroller baru tu... Guna Boba je sebab senang dan mudah.....

Kita pilih design simple je tok Mayyah, takyah nak oevr sangat awak tu kecik lgi hehehe.. tapi gelang, rantai ni seme tak pakai pun.. seme simpan safety box hehehe nak pakai nnt baru amek... skang bahaya nak bg bebudak pakai brg kemas ni, kita pun tak pakai... kita mmg kureng sket emas ni.. asal ada je... takde nk collect bebnyak sangat pun, agaknya belum usia utk minat emas ni kot hehehhe...


Ni la opah banje, skali buah rantai.. hehehhe


Yeay budak comei pakai rantai, baru nampak gegel dik!


5 comments :

  1. Mcm akk ada 3 anak perempuan.jenuh nak beli emaih.dh la emaih skng mahal.uhuk

    ReplyDelete
  2. Cantiknya rantai.. blh auntie pinjam? :)

    ReplyDelete
  3. Wow......
    Huntonglaaa dapat blink blink....

    ReplyDelete
  4. Assalam jue,
    waaaaaaaaaaa bestnya sumayyah dapat rantai :P
    suka3 nomei3

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails