Sunday, October 26, 2008

Si dia suday pulang

Akhirnya Si Dia yang amat kurindui suday pulang.. Yeaaaaa.....


Si Hitam suday pulang.. Suka ati acik nengoknyer.. Cam kete baru woo.. Tak caya? Meh nengok bahagian yang ditukar tuh... Ha, jagan ditanya nape ada P.. I dah lesen penuh you, tapi P itew perlu sebab adikku masih lagik P jadik ape salahnyer tampal.. Bagus gak sekurang2nyer orang takot skek nak dekat.. Hiks!


Cam kete baru kan?? Phewittttt... Amek ko die tukar satu panel twos, takde masa nak ketok2.. Dah claim ribu2, jadik buat la lelok ye tak.. Pehtu lampu ketiga brek pun dah menyala, pasni jangan sesaper mengada kata tak nampak lampu brek pehtu hentam kete gue dari belakang ye..Hiks cam kete baru..Lepas je renew roadtax terus dapat kete baru...

Pasni kene p keje sendiri, takde orang lagik mau antar mau jemput.. Drive lah sendirik, tetibe emo lak...

Kepada insan yang tersayang, yang sudi antar saya p keje selama 3 minggu nie, thanx a lot! Next week kiter tengok wayang k? All on me...

5 comments :

  1. waaaaaaaaaaaaaa!!! sha pon tumpang hepi skali:D

    welkambek si itam...at least juelee dah hepi2...die tak marah2 dlm blog lagi:P

    ReplyDelete
  2. mari2.. aku tumpangkan ko ye nemo.. P Plaza Pantai

    ReplyDelete
  3. yay...yay... dia sudah kembali!

    nak join tengok wayang boleh tak? hihihi...ya ampun!

    :)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails