Friday, April 22, 2011

Free Family Fotoshoot

nak join klik banner..


Aku ngan hubby mmg suke amek gambo.. LEbey2 lagik hubby, memang sporting la bab nak berposing nie... Ko suruh je la bt aksi tergolek2, terlentang, sume OK je..

Tak caya let see..


Ni gambo ktorg masa gi bercuti baru2 ni kat Cameron Highland.. Sanggup gunakan tripod tok amek gambo kami bertiga tu.. Nak posing gak kat tengah padang ladang teh nie..

Ni plak kat Taman Bunga.. Anak aku pun pelik tengok mak pak.. Asyik nak posing2 aje.. Pantang jumpe tempat menarek benti amek gambo.. Tak caya? Cer baca entri nie.. Sanggup benti tepi jalan nak amek gambo...



Tengah makan kat Pizza pun nak posing gak.. Hubby memang suke wat muka pelik2.. Tengok la tu... Nampak je kamera mulalah kuar idea bijak die nak buat memek muka... -____-


Ni plak kat dalam taman mana ntah... Wajib okeh kami posing!
Walaupun time tu ketiak dah hangit berpeluh..

Yang ni red kapet kenduri kawen membe... HAHAHA kami plak yg posing tanpa segan silu di depan ramai orang.. ADA aku kesah????
Tak kesah, janji dapat posing...
Memang hantu fotogedik betollah kami nie!!! So kami memang sesuai jadik pemenang kamuuu!!


1 comment :

  1. 2nd time visit..insyaAllah isnin ni keputusan ;)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails